Актрисата Еманюел Дебевер е починала. Тя беше една от първите, които

...
Актрисата Еманюел Дебевер е починала. Тя беше една от първите, които
Коментари Харесай

Актрисата, която обвини Депардийо в изнасилване, се удави в Сена

Актрисата Еманюел Дебевер е умряла. Тя беше една от първите, които осъдиха държанието на артиста Жерар Депардийо към дамите в киното. Новината бе обявена от X акаунта на Националния аудиовизуален институт, съобщи Българска телеграфна агенция и Новини.бг 

60-годишната Дебевер се е самоубила, скачайки в Сена преди няколко дни. Самоубийството е станало по време на излъчването на телевизионното следствие “Допълнително следствие: Падането на огра ” за артиста, упрекнат в обезчестяване и полово принуждение. 

Телевизионно следствие, което провокира сензация, събира разнообразни свидетелства и на първо място демонстрира фрагменти от пътешестване на Депардийо до Северна Корея, по време на което той прави сексистки и нецензурни мнения за дами и даже за десетгодишно момиче. 

Дебевер се среща с Депардийо през 1982 година, по време на фотосите на кино лентата " Дантон ", режисиран от Анджей Вайда. Тя играе Луизон, доста младата брачна половинка на Жорж Дантон (Депардийо), френският бунтовник, който в последна сметка се сблъсква с Максимилиен дьо Робеспиер. 

През 2019 година актрисата откри смелостта да жигосах дейностите на артиста на снимачната площадка, публикувайки дълъг пост във Фейсбук. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР